Ewers Premium Træpiller Big Bag 8 mm 900 kg.

kr. 2.584,00

Big Bags med Ewers Premium Træpiller 8 mm 900 kg.

Top kvalitets træpiller fra Ewersenergi i en storsæk.

Varenummer: 9806711 Kategori:

900 kg Ewers Premium Træpiller i Big Bags 8 mm.

Premium træpiller i 8 mm

Træpillernes kvalitet er fremragende, da det er en Premium pille. Lige som ved alt andet, så giver den bedste kvalitet det bedste resultat. Træpillerne er fremstillet af resttræ, primært bestående af gran, fyr og lærk.

Pillerne er uden sand og urenheder og der er kun en askerest på 0,2-0,3%. Effektiv brændværdi er 5,1 kWh/kg og vandindholdet er 6-7%. Træpiller fra Ewers gennemgår regelmæssigt kontrol, da vi vægter højt at pillerne er uden urenheder, så du opnår en miljøvenlig afbrænding. Træpillerne overholder EN Plus A1 certificering. Ewers Premium træpiller er fremstillet bæredygtigt.

BigBag med 900 kg træpiller i 8 mm

En BigBag indeholder 900 kg og giver langt mindre affald end f.eks træpiller i sække. Selvom en BigBag er både slidstærk og vandtæt, så anbefaler vi stadig, at opbevare den under tag, da træpillerne ikke tåler fugt.

Grøn energi med 8 mm træpiller

Da træpillerne bliver lavet på helt ren træ fra træindustrien, uden kemiske tilsætningsstoffer, gør du noget godt for miljøet. Samtidig sikrer du en problemfri fyring uden slaggerdannelse. 8 mm træpiller bruges ofte i stokerfyr og større anlæg.

Afhentning af BigBag med 8 mm træpiller

I Venslev er det muligt selv at afhente i BigBags. Du kan også vælge at få leveret lige til døren. Vi leverer med mobiltruck og kan derfor komme ind de fleste steder, hvor du ønsker dem placeret.

Rul til toppen