Ewers Træpiller 6 mm 16 kg. 56 stk.

DKK 2.018,00

Ewers træpiller 6 mm i 16 kg. sække. 56 stk. pr. palle.

EwersEnergi.dk er din leverandør af kvalitets træpiller.

Varenummer: 9806648 Kategori:

Ewers Træpiller 6 mm 56 sække á 16 kg., i alt 896 kg. pr. palle.

Velegnet til Pilleovn

Ewers 6 mm træpiller har en askerest på ca. 0,4%. En effektiv brændværdi på 5 kWh/kg . Vandindholdet er ca. 6 % og der er ingen tilsætningsstoffer, sand eller smuld.
Hvis din snegl hører til de mindre af slagsen, f.eks. i pilleovn, så kan du med fordel bruge en 6 mm træpiller. Dog kan stort set alle pillefyr efterhånden anvende 6 mm træpiller.
Der gennemføres jævnligt tests af de forskellige typer træpiller og her vinder 6 mm næsten hver gang. Dette skyldes at de brænder bedre pga. en bedre udnyttelse af deres overflade.

En miljøneutral træpille

Da det er råvarer fra træindustrien der bruges, er det helt ren træ. Træpillerne kvalitetskontrolleres jævnligt, da vi ønsker at de er miljøvenlige og uden urenheder, så du opnår en miljøneutral afbrænding. Ewers træpiller bliver produceret bærekraftigt. Træpillerne overholder EN Plus A1 certificering. Vil du sikre dig en miljørigtig og problemfri drift af dit pille- eller stokerfyr, bør du vælge Ewers træpiller.

Levering til døren

Vi leverer dine træpiller 6 mm lige til døren. Vores truck kan komme ind de fleste steder. Skriv gerne i noten ved bestilling, hvor de ønskes placeret.

Rul til toppen