Ewers Træpiller 8 mm 15 kg. 60 stk.

kr. 2.757,00

Træpiller 8 mm i 15 kg. sække. 60 stk. pr. palle.

EwersEnergi.dk din leverandør af kvalitets træpiller.

 

På lager

Varenummer: 9806653 Kategori:

15 kg’s sække med Ewers Træpiller 8 mm, 60 sække, i alt 900 kg. pr. palle.

8 mm kvalitets træpiller i sække

Selve træpillerne er en prima kvalitets træpille, de er uden sand og urenheder, der er kun en askerest på max 0,4% når pillerne er brændt. Effektiv brændværdi er 5 kWh/kg og vandindholdet er ca. 6 %. Træpillerne er CO2 neutrale, dvs. de afgiver ikke mere CO2 end de ville have gjort, hvis træet var væltet i skoven og havde ligget der og rådnet. Træpillerne overholder herudover EN Plus A1 certificering.

God til støre anlæg og Stokerfyr

Træpiller 8 mm bruges hovedsageligt på støre anlæg og stokerfyr. Hos EwersEnergi  sækker vi selv vores træpiller op, og disse er pakket i praktiske 15 kg. sække der er nemme at håndtere. Vi sørger for at træpillerne løbende kontrolleres, da vi lægger meget vægt på at vores træpiller er miljøvenlige og uden urenheder. Du opnår derved en miljøvenlig afbrænding. Råvarerne vi bruger, er restprodukter fra savværksindustrien og uden tilsætning af kemiske stoffer. Det er træets naturlige “lim” der holder pillerne sammen. Træpillerne vil give en problemfri drift af dit pillefyr eller stokerfyr.

Levering af træpiller 8 mm i sække

Vi leverer ikke til kantsten, men lige til døren. Vi leverer med mobiltruck og kan derfor stille pallerne, der hvor du ønsker det (forudsat der er nok højde og bredde til at komme ind). Sækkene er stablet på en palle, hvorfor de nemt kan flyttes med en palleløfter.

Rul til toppen