HC/Ewers Plus Træpiller 6 mm 15 kg. 60 stk. FSC®

DKK 3.760,00

6 mm Træpiller af mærket HC/Ewers Plus i 15 kg. sække. 60 stk. pr. palle.

EwersEnergi.dk er din leverandør af topkvalitets træpiller.

Varenummer: 9806702 Kategori:

HC/Ewers Plus Træpiller 6 mm 60 sække á 15 kg., i alt 900 kg. pr. palle.

Kvalitets træpiller i 6 mm

6 mm HC/Ewers plus træpiller er en kvalitetspille – en såkaldt Premium pille – med en askerest på 0,2-0,4% og en effektiv brændværdi på 5,0 kWh/kg. Vandindholdet er ca. 5 % og de er uden nogen slags tilsætningsstoffer, smuld og sand. Træpiller 6 mm, kan bruges til pilleovne og stort set alle pillefyr.

Træpillerne i 6 mm er fremstillet af FSC®-certificeret resttræ, primært bestående af lærk, gran og fyr. FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

Rent træ bliver til træpiller

Træpillerne laves af helt rent træ, da vores råvarer er et restprodukt fra træindustrien. Vi gennemfører jævnligt kontrol af vores træpiller, da vi vægter højt at vores træpiller er miljøvenlige og uden urenheder, så du opnår en miljømæssig forsvarlig og god afbrænding. Vi står inde for at pillerne produceres bærekraftigt.

Træpiller 6 mm, leveret til døren

Vi leverer ikke bare til kantstenen, vi leverer til døren. Vores truck gør det muligt at få træpillerne læsset af, næsten lige hvor du ønsker det.

Rul til toppen