Handelsbetingelser

Firma info: Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og EwersEnergi under:
Brødr. Ewers A/S
Ellegårdvej 19
6400 Sønderborg
Tlf 7442 2975 (08.00 – 16.00)

CVR-nr: 4548 4815

Priser
Alle vores priser er i danske kroner og inklusive 25% moms. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling
Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort og andre internationale kort over nettet. Når du har gennemført din betaling ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse som du kan printe ud. Du modtager en e-mail med din ordrebekræftelse samt salgs- og leveringsbetingelser, umiddelbart efter du har gennemført din bestilling.
Efterfølgende modtager du via e-mail en faktura dannet ud fra din bestilling med leveringssted og gennemført betaling. Dette sker først når din bestilling går videre til levering.

Sikkerhed
Online-shoppen benytter sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS.
Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form.
Vi modtager ingen data om dit Dankort.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.
Det drejer sig om: VISA, MasterCard, Visa Elektron

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler). Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din kundekonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.

Kreditkort:
Grafikken nederst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
rødr. Ewers A/S anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Alle priser er inkl. moms. Vi tager ikke kortgebyrer.

KREDITKORT SIKKERHED:
Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.
Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS.
Når du betaler en ordre med kreditkort, får Brødr. Ewers A/S retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.
Det kan samlet skitseres således:

Ordre

Hæves

Beløb

Komplet Ved afsendelse Hele beløbet
Del-leveret Sidste forsendelse Hele beløbet
Delvis udsolgt * Ved afsendelse Beløbet minus udsolgte linier

Forbehold
I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Levering:
Brødr. Ewers leverer din vare i hele Danmark – eksklusiv ikke brofaste øer.
Løse træpiller kan blive leveret i hele landet – eksklusiv ikke brofaste øer. Træpiller i løsvarer leveres med tipbil eller blæst i silo. Ved indblæsning af løse træpiller på mere end 20 m., og hvis der ingen cyklon er monteret i siloen, kan vi ikke garantere pille kvaliteten.
Leveringen sker inden for 5 hverdage. Dog kan der gå op til 10 hverdage på Sjælland (samt Bornholm). Dette er dog sjældent.
Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag. Men vi vil til en hver tid prøve at efterkomme kundens ønsker ang. en bestemme leveringsdag.
Dog kan der ikke forudbestilles længere end 4 uger frem.
Levering af træpiller i sække eller i Big Bag, klik på kortene her for at se, hvornår vi kører i dit område: Varetur Jylland og Fyn eller Varetur Sjælland.

Fragt:
Fragtpriser afhænger af postnummer og mængde men priserne starter fra 300 kr. pr. palle - den præcise fragtpris kan ses i købsforløbet på siden. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.
Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde. Aflæsning af paller sker med en terrængående gaffeltruck. Der kræves 2,75 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres inde i carport eller garage. Bredden skal være mindst 2,50 meter. Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,0 m. Lastvognen er en trækker med sættevogn.
Bemærk: Hvis ikke varen “kan” placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt.*
Sækkevarer leveres med mobiltruck i hele DK. Der er mulighed for afhentning i følgende af vores afdelinger. (Langelandsvej 1, 6520 Toftlund, Ellegårdvej 19, 6400 Sønderborg, Mommarkvej 399, 6470 Sydals, Thorupvej 85, 5220 Odense SØ, Sdr. Egknudvej 1, 6870 Ølgod og H.C. vej 8, 4050 Skibby ). Dog skal der tages forbehold for at ikke alle vare kan afhentes i de forskellige afdelinger.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til ewersenergi@brdr-ewers.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget store og tunge varer.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 1000,- pr palle

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen,

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
En af vores afdelinger – se adresser her Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse i åbningstiden.

Reklamation og garanti:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes tage kontakt til os inden, da det letter sagsbehandlingen betydeligt, og så vi kan arrangere afhentning af varen hos dig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger (hvis du selv har stået for returneringen). Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: En af vores afdelinger – se adresser her
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adresserne. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
Ordrebekræftelse Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Kvittering – betalt faktura Kvitteringen fremkommer med en betalt faktura, der sendes til dig, når varen er leveret. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Prisfejl - Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Force Majeure Enhver ordre modtages under forhold af force majeure. Brødr. Ewers A/S har i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den

Klageadgang Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte ewersenergi@brdr-ewers.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Copyright Alt indhold på dette web-site, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Brødr. Ewers A/S eller leverandører til Brødr. Ewers A/S. Alt software anvendt på dette web-site tilhører Brødr. Ewers A/S eller dets software leverandører.
Copyright klager Brødr. Ewers A/S og dets partnere respekterer andres rettigheder. Hvis du mener, at dit arbejde er blevet kopieret på en måde der anfægter copyright, så email din klage til os.

Din konto Som bruger af dette web-site, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forekomme under din konto. Brødr. Ewers A/S og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annullere ordrer uden varsel.
Øvrige parter Parter, andre end Brødr. Ewers A/S og dets partnere, tilfører services eller sælger produkter på dette web-site. Hertil kommer, at vi linker til andre firmaers web-sites. Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering heraf, og vi garanterer ikke for de ydelser, der tilbydes af disse firmaer eller individer eller indholdet af deres web-sites. Brødr. Ewers A/S påtager sig intet ansvar for de handlinger, produkter og indhold for alle ovennævnte eller 3. part. Du bør selv læse deres fortroligheds politik og andre regler for brug.

Ansvar Brødr. Ewers A/S er kun ansvarlig, hvis det følger direkte af dansk lovgivning. Site politik og rettelser Læs også vore andre politikker beskrevet på dette web-site. Disse politikker er også gældende for dit besøg hos Brødr. Ewers A/S. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer.

Persondatapolitik Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Brødr. Ewers A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på ewersenergi.dk er Brødr. Ewers A/S. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: ewersenergi@brdr-ewers.dk

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til: Ewersenergi.dk, Langelandsvej 1, 6520 Toftlund
e-mail: ewersenergi@brdr-ewers.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.02.2023