Ewers Premium Træpiller 6 mm 10 kg. 90 stk.

kr. 2.739,00

10 kg. sække Ewers Premium Træpiller 6 mm i, 90 stk. pr. palle.

Sækkene har en håndterbare størrelse på 10 kg.

 

 

Varenummer: 9806706 Kategori:

10 kg sække med Ewers Premium Træpiller 6 mm,  90 stk, i alt 900 kg. pr. palle.

6 mm træpiller i 10 kg sække, til pilleovn og pillefyr

Disse 6 mm træpiller er fremstillet af resttræ, primært bestående af gran, fyr og lærk.
Sækkene har med de 10 kg en praktisk størrelse, der kan håndteres af de fleste – praktisk til pilleovne. 6 mm træpiller Ewers premium er en kvalitetspille med en askerest på 0,2-0,4%, Vandindholdet er ca. 6% og den effektive brændværdi på 4,9 – 5,0 kWh/kg. De er uden nogen former for tilsætningsstoffer og sand. De kan anvendes på stort set alle typer pillefyr og pilleovne. I de fleste test der bliver udført, vinder 6 mm pillerne, da de har en bedre udnyttelse af overfladen og brænder bedre.

Miljø og kontrol af træpiller 6 mm

Det er træindustrien der leverer råvarerne, og det er derfor helt ren træ. Der er  løbende kontrol af vores træpiller, da vi lægger meget vægt på, at vores træpiller er miljøvenlige og uden urenheder, dette sikrer dig en miljøforsvarlig afbrænding. Træpillerne overholder EN Plus A1 certificering. Samtidig er du sikker på at produktionen er foregået under ordnede forhold. Ved at vælge en høj kvalitets træpille, skåner du samtidig dit fyr. Det gør rengøringen nemmere og fyret holder bedre i længden.

Levering af træpiller 6 mm i 10 kg sække

Vi leverer vores træpiller 6 mm i hele landet – og vi leverer ikke bare til kantstenen, men helt til døren. Vi har en mobiltruck med, der gør at vi kan komme ind de fleste steder. Har du særlige ønsker til placering, så skriv det gerne i noten ved bestillingen.

Andre træpiller

Ønsker du træpiller der er lidt billigere, kan du med fordel se på træpiller 6 mm i 15/16 kg sække, eller træpiller i 8 mm, der ofte er lidt billigere, klik her og find billigere træpiller

Rul til toppen