Ewers Premium Træpiller Big Bag 6 mm 900 kg.

kr. 2.275,00

900 kg Ewers Premium Træpiller i Big Bags 6 mm.

Top kvalitets træpiller i Big Bag med 900 kg. træpiller i en storsæk.

Varenummer: 9806525 Kategori:

Ewers Premium Big Bags med Træpiller 6 mm 900 kg.

Top kvalitets træpiller 6 mm i Big Bag

Udsøgt kvalitets træpiller i Bigbag / storsæk med 900 kg. Træpiller 6 mm er ideel til pilleovne og næsten alle typer pillefyr. Efterhånden er det 6 mm træpillen der benyttes de fleste steder.
Der gennemføres jævnligst tests, og de fleste viser at, 6 mm træpiller brænder bedre, og at de har en bedre udnyttelse af deres overflade

Det er en topkvalitets pille med et vandindhold på ca. 5 % og en brændværdi garanteret på min. 5,0 kCal. Askeresten er mellem 0,2 – 0,3 % , når pillerne er brændt.
Der er ingen tilsætningsstoffer, smuld eller andre urenheder. BigBags giver langt mindre affald end piller i sække. En BigBag er en stor sæk, der er utrolig slidstærk.

Træpillerne er fremstillet af resttræ, primært bestående af gran, fyr og lærk.

Fordi dit fyr fortjener det bedste

Dit fyr fortjener det bedste, derfor laves 6 mm træpillerne på helt ren træ fra træindustrien. Træpillerne overholder EN Plus A1 certificering. Derved opnår du en problemfri fyring. Pillerne fra Ewersenergi er miljømæssigt forsvarligt fabrikeret.

Hvor kan jeg selv afhente BigBag med træpiller 6 mm?

Ønsker du selv at afhente din Big Bag med træpiller, så kan dette lade sig gøre i Venslev. Og ellers leverer vi med mobiltruck og kan stille dine varer hvor du ønsker det (såfremt der er højt og bredt nok til at komme ind).

Rul til toppen