Ewers Plus træpiller 6 mm 10 kg. 90 stk.

kr. 2.645,00

Ewers Plus træpiller 6 mm er en ideal løsning af træpiller til din pilleovn, som stiller store krav til en ensartet pille med en høj kvalitet.

10 kg’s sækkene er nemme at håndtere. Ewers Plus giver mindre støv, og er derudover brugbar til både stokerfyr og pillefyr.

Topkvalitets træpiller 6 mm fra EwersEnergi.dk.

Varenummer: 9806663 Kategori:

6 mm Ewers Plus træpiller, i 10 kg. sække, 90 stk., i alt 900 kg. pr. palle.

Premium 6 mm træpiller i 10 kg sække

Ewers Plus er en Premium pille, dvs. at det er træpiller af højeste kvalitet. De er en optimal løsning af træpiller til pilleovne, som stiller store krav til en ensartet pille med en høj kvalitet. Selve træpillen, er en 6 mm træpille. Det er den størrelse, der løber af med sejren i de fleste tests, da de har en bedre udnyttelse af deres overflade og derved simpelthen brænder bedre. Dette giver i sidste ende mere grøn energi for mindre penge.

Små praktiske 10 kg sække med træpiller 6 mm til pilleovn

10 kg sækkene er nemme at håndtere for de fleste. Størrelsen giver mulighed for at der kan være en hel sæk i magasinet.

Ewers Plus træpiller er en topkvalitets træpille med en askerest på max 0,4% og en effektiv brændværdi på 5 kWh/kg. Vandindholdet er ca. 5 % og der er ikke brugt nogen art af tilsætningsstoffer. De er uden sand og smuld.

Miljøvenlige 6 mm træpiller

Vi bruger råvarer fra træindustrien, og er det derfor helt ren træ. Vores træpiller bliver jævnligt stikprøve kontrolleret. Træpillerne overholder EN Plus A1 certificering. Vi vægter højt at vores træpiller er miljøvenlige, bæredygtigt produceret og uden urenheder.

Levering af træpiller 6 mm 10 kg poser til pilleovn

Vi leverer helt til døren. Vi har en mobiltruck med, der gør at vi kan komme ind de fleste steder. Skriv gerne i noten, hvor du ønsker dem placeret – husk at være opmærksom på højde og bredde.
– 2,75m i fri højde og 2,5 m i bredden.
Sækkene står på paller, det gør at de let kan flyttes med en palleløfter.

Billigere træpiller

Ønsker du træpiller der er lidt billigere, kan du med fordel se på træpiller 6 mm i 15/16 kg sække, eller træpiller i 8 mm, der ofte er lidt billigere, klik her og find billigere træpiller

Rul til toppen