HC/Ewers Plus Træpiller 6 mm 10 kg. 90 stk.

DKK 2.144,00

10 kg. sække HC/EwersPlus Træpiller 6 mm i, 90 stk. pr. palle.

EwersEnergi.dk er din leverandør af kvalitets træpiller.

Varenummer: 9806706 Kategori:

10 kg sække med HC/Ewers Plus Træpiller 6 mm,  90 stk, i alt 900 kg. pr. palle.

6 mm træpiller i 10 kg sække, til pilleovn og pillefyr

Sækkene har en praktisk og størrelse der kan håndteres af de fleste – praktisk til pilleovne. 6 mm HC/Ewers plus træpiller er en kvalitetspille med en askerest på 0,2-0,4%, Vandindholdet er ca. 6% og den effektive brændværdi på 4,9 – 5,0 kWh/kg. De er uden nogen former for tilsætningsstoffer og sand. De kan anvendes på stort set alle typer pillefyr og pilleovne. I de fleste test der bliver udført, vinder 6 mm pillerne, da de har en bedre udnyttelse af overfladen og brænder bedre.

Miljø og kontrol vægtes højt

Det er træindustrien der leverer råvarerne, og det er derfor helt ren træ. Der er  løbende kontrol af vores træpiller, da vi lægger meget vægt på, at vores træpiller er miljøvenlige og uden urenheder, dette sikrer dig en miljøforsvarlig afbrænding. Træpillerne overholder EN Plus A1 certificering. Samtidig er du sikker på at produktionen er foregået bæredygtigt. Ved at vælge en høj kvalitets træpille, skåner du samtidig dit fyr. Det gør rengøringen nemmere og fyret holder bedre i længden.

Levering af træpiller i sække

Vi leverer i hele landet – og vi leverer ikke bare til kantstenen, men helt til døren. Vi har en mobiltruck med, der gør at vi kan komme ind de fleste steder. Har du særlige ønsker til placering, så skriv det gerne i noten ved bestillingen.

Rul til toppen